Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)5.9g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%17g36kcal3.1g0g2.1g0g
Porkkanaraaste 200g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto4.7g16kcal0.9g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g172kcal10g11.4g8.6g0.8g
Valittu annoskoko58g86kcal5g5.7g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal2.5g2.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g148kcal8.6g9.8g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891