Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus8.2g5.3kcal0.1g1.2g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell16g18kcal3.8g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g62kcal8.4g4.8g1g0.8g
Valittu annoskoko58g31kcal4.2g2.4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal2.1g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.1g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084