Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 9g27kcal1.7g0.2g2.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.1g16kcal0g4.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.5g8.5kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g370kcal8g42g18.4g1.6g
Valittu annoskoko58g185kcal4g21g9.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g93kcal2g10.5g4.6g0.4g
Arvot/100g100g319kcal6.9g36.2g15.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424