Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow8.4g5.9kcal1.4g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g4.2g8.5kcal0.9g0g0.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g5.6g10kcal0.4g0.3g0.7g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g56kcal5.6g1.6g2.6g1g
Valittu annoskoko58g28kcal2.8g0.8g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal1.4g0.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g48kcal4.8g1.4g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652