Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 7g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.9g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g14g8.4kcal0.5g1g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3.4g12kcal0.2g2.6g0.1g0.2g
Korppujauho 1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g170kcal13.6g12g7.2g1g
Valittu annoskoko58g85kcal6.8g6g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal3.4g3g1.8g0.3g
Arvot/100g100g147kcal11.7g10.4g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676