Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)7.4g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g60kcal1.4g10.8g1g1.8g
Valittu annoskoko58g30kcal0.7g5.4g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal0.4g2.7g0.3g0.5g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305