Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio150g421kcal3.8g5.3g42.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 143g424kcal2.1g9.1g42.8g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 60g12kcal0.4g1.8g0.1g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro23g6.9kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Hunaja 10g32kcal0g7.9g0g0g
Sinappi (teollinen)7.5g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Anjovis-filee, 1 kpl45g95kcal4.3g6.3g5.9g0g
Valkopippuri 1.5g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2094kcal25.6g78.4g183.6g9.8g
Valittu annoskoko570g1047kcal12.8g39.2g91.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna285g524kcal6.4g19.6g45.9g2.5g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171