Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.3g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g247g148kcal3.7g32.1g0.2g2.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g125g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g83g137kcal16.6g0g8.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g32g24kcal0.3g7.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g672kcal42.4g86.4g18.6g6.8g
Valittu annoskoko570g336kcal21.2g43.2g9.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna285g168kcal10.6g21.6g4.7g1.7g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198