Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g190g656kcal14.8g74.1g32.1g3.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus25g88kcal3.5g0.1g8g0g
Oivariini vähärasvainen2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g25g87kcal1.7g5g6.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g50g75kcal8g0.5g4.5g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2695kcal76.4g172.8g186.4g12.4g
Valittu annoskoko570g1348kcal38.2g86.4g93.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna285g674kcal19.1g43.2g46.6g3.1g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697