Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Lehtikaali 104g42kcal3.6g4.2g0.6g2.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g167g451kcal30.1g3.3g35.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.3g1.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1130kcal72.8g38.8g73.2g13.4g
Valittu annoskoko570g565kcal36.4g19.4g36.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna285g283kcal18.2g9.7g18.3g3.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230