Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 293g133kcal8.8g14g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)176g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.6g1.1g3.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo5.9g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g1445kcal75.6g162.2g52g6.6g
Valittu annoskoko571g722kcal37.8g81.1g26g3.3g
Annoskoko puolitettuna285g361kcal18.9g40.6g13g1.7g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326