DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkokaali keräkaali 341g95kcal4.1g13.9g0.7g7.2g
Voi vähäsuolainen 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Siirappi 10g29kcal0g7.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha164g272kcal31.2g0g16.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g1000kcal72.2g46.4g54.8g15.4g
Valittu annoskoko571g500kcal36.1g23.2g27.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna285g250kcal18.1g11.6g13.7g3.9g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464