Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g204g714kcal26.5g140.8g5.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen146g48kcal4.8g7.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 54g102kcal14.6g0g4.9g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]54g65kcal6.5g1.1g3.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g29g113kcal9.6g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Polar-juusto 15%29g76kcal9g0g4.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g13g18kcal0.1g4.2g0g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g2492kcal145.4g322.8g68.4g1.4g
Valittu annoskoko571g1246kcal72.7g161.4g34.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna285g623kcal36.4g80.7g17.1g0.4g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547