Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2000g1041kcal236.8g2g8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2000g852kcal7.6g82g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1100g3344kcal96.3g609.4g20.9g152.9g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Siirappi 240g724kcal0.2g177.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11400g12116kcal691.2g1777g59.2g318g
Valittu annoskoko5700g6058kcal345.6g888.5g29.6g159g
Annoskoko puolitettuna2850g3029kcal172.8g444.3g14.8g79.5g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385