Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1600g336kcal4.8g25.6g0g1.6g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g800g3512kcal29.6g20.8g368g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11400g21497kcal68.8g3489.4g736g3.2g
Valittu annoskoko5700g10748kcal34.4g1744.7g368g1.6g
Annoskoko puolitettuna2850g5374kcal17.2g872.4g184g0.8g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113