Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 94g114kcal19.9g0g3.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g63g16kcal2.6g2.6g0.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)44g153kcal7g28g1.1g2.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Ranskankerma Valio47g131kcal1.2g1.6g13.1g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1115kcal76.8g68.4g59g6.8g
Valittu annoskoko571g557kcal38.4g34.2g29.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna286g279kcal19.2g17.1g14.8g1.7g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597