Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 90g156kcal6.8g2.1g13.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki112g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi90g405kcal5.8g54g18.9g2.8g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton36g259kcal0g0g28.8g0g
Mangosose, Piltti112g67kcal0.4g16.9g0.4g1.1g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.7g9kcal2.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g2822kcal53.4g239g186.6g7.8g
Valittu annoskoko571g1411kcal26.7g119.5g93.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna286g706kcal13.4g59.8g46.7g2g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199