Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g47g258kcal0.5g0.5g28.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g29kcal0.8g5.2g0.2g1.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 41g126kcal3.6g22.9g0.8g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 188g61kcal5.4g3.8g1.1g6.6g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g38g127kcal8.1g0.4g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1792kcal68g146.2g95.6g32.4g
Valittu annoskoko572g896kcal34g73.1g47.8g16.2g
Annoskoko puolitettuna286g448kcal17g36.6g23.9g8.1g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439