Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 94g65kcal4.7g8.8g0.4g2.9g
Kasvisliemikuutio 5.6g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g75g57kcal12g1.1g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g295kcal35.2g24.2g4.4g8g
Valittu annoskoko571g148kcal17.6g12.1g2.2g4g
Annoskoko puolitettuna286g74kcal8.8g6.1g1.1g2g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234