Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)450g288kcal14.4g21.6g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Oivariini, 60 (100g)17g93kcal0.2g0.2g10.1g0g
Pinaatti 85g11kcal1.4g0.3g0.3g1.1g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g910kcal35.4g70g52.8g3.4g
Valittu annoskoko572g455kcal17.7g35g26.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna286g228kcal8.9g17.5g13.2g0.9g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727