Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g226g54kcal4.1g6.8g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 226g746kcal4.5g6.8g79.1g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1667kcal20.4g38.8g160.8g13g
Valittu annoskoko571g834kcal10.2g19.4g80.4g6.5g
Annoskoko puolitettuna286g417kcal5.1g9.7g40.2g3.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750