Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1957g5968kcal189.8g1193.6g39.1g293.5g
Puolukka 1864g724kcal8.2g126.7g9.3g48.5g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1864g1412kcal34.8g287.4g3.7g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g16207kcal465.6g3215.4g104.2g721.2g
Valittu annoskoko5712g8104kcal232.8g1607.7g52.1g360.6g
Annoskoko puolitettuna2856g4052kcal116.4g803.9g26.1g180.3g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480