Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1501g2492kcal285.2g0g150.1g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2102g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )1501g5254kcal270.2g885.7g58.5g90.1g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g17478kcal1211.2g1803.8g579.6g187.2g
Valittu annoskoko5712g8739kcal605.6g901.9g289.8g93.6g
Annoskoko puolitettuna2856g4370kcal302.8g451g144.9g46.8g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881