Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31997g1298kcal219.7g83.9g6g0g
Kananmuna kuoreton 1318g1880kcal164.8g4g135.1g0g
Hermesetas, annos 5g200g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml399g84kcal32.4g0g1.2g0.4g
Kookoshiutale 200g1320kcal16.2g12.8g128.9g32.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1598g4430kcal32g47.9g447.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g18024kcal930.2g297.2g1437.2g66g
Valittu annoskoko5712g9012kcal465.1g148.6g718.6g33g
Annoskoko puolitettuna2856g4506kcal232.6g74.3g359.3g16.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512