Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2016g7056kcal282.2g10.1g645.1g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g784g604kcal44.7g85.5g2.4g0g
Piparjuuri, annos 10g112g41kcal5g12.3g0.3g8.4g
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 560g2184kcal11.9g12.3g235.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g20374kcal716.8g348g1770.4g54.8g
Valittu annoskoko5712g10187kcal358.4g174g885.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna2856g5094kcal179.2g87g442.6g13.7g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940