Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1603g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1704g6915kcal0g1701.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1603g337kcal4.8g25.7g0g1.6g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g802g3519kcal29.7g20.8g368.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g21542kcal69g3496.8g737.6g3.2g
Valittu annoskoko5712g10771kcal34.5g1748.4g368.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna2856g5386kcal17.3g874.2g184.4g0.8g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113