Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.5g0g96g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1921g480kcal19.2g105.6g0g26.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g288g81kcal1.7g17.1g0.6g7.2g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Vesi2401g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Vehnäjauho, sunnuntai12g42kcal1.4g8.5g0.3g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g14g24kcal2.5g3.1g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g4548kcal420.2g284.2g195g75g
Valittu annoskoko5712g2274kcal210.1g142.1g97.5g37.5g
Annoskoko puolitettuna2856g1137kcal105.1g71.1g48.8g18.8g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139