Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2386g698kcal22.4g107.4g9.5g45.3g
Jauheliha, sika-nauta 1123g2486kcal196.5g0g190.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)519g182kcal5.2g35.8g2.6g7.3g
Kesäkurpitsa842g143kcal3.4g21.1g5.1g5.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour281g842kcal9.5g12.1g84.2g2.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa561g1684kcal129.1g0g129.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g12071kcal732.2g352.8g842.8g122.6g
Valittu annoskoko5712g6036kcal366.1g176.4g421.4g61.3g
Annoskoko puolitettuna2856g3018kcal183.1g88.2g210.7g30.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148