Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g962g1346kcal182.7g0g67.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3246g586kcal18.2g81.1g13g22.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g481g529kcal55.3g24g22.6g2.4g
Juusto, Arla Kadett 5%240g457kcal81.7g3.6g12g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 34g244kcal0g0.1g27.6g0g
Paprikajauhe 14g46kcal2.1g2.6g1.9g5.4g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.4g5.8g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g6911kcal708.6g298g293g94.8g
Valittu annoskoko5712g3456kcal354.3g149g146.5g47.4g
Annoskoko puolitettuna2856g1728kcal177.2g74.5g73.3g23.7g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019