Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1751g369kcal21g59.5g3.5g36.8g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g58g185kcal4.7g9.2g14.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g189kcal0.1g0.1g21g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Puuroriisi175g613kcal10.5g133g3g4g
Vesi2363g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g26g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Paistijauheliha nauta 5%1050g1355kcal218.5g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g5565kcal516.4g429.4g190.4g90.6g
Valittu annoskoko5712g2783kcal258.2g214.7g95.2g45.3g
Annoskoko puolitettuna2856g1391kcal129.1g107.4g47.6g22.7g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432