Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g2447g2202kcal416g85.6g36.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g70g629kcal0g0g69.9g0g
Paprika punainen 1259g368kcal11.8g56.6g5g23.9g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g699g2461kcal139.8g3.5g209.7g0g
Riisi tumma 1189g4148kcal83.2g855.8g27.3g47.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g19719kcal1309.4g2019g697.8g144.8g
Valittu annoskoko5712g9860kcal654.7g1009.5g348.9g72.4g
Annoskoko puolitettuna2856g4930kcal327.4g504.8g174.5g36.2g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450619