Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4198g1166kcal50g170.4g8.4g88.2g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Voi 40% rasvaa 60g225kcal1.1g1.2g24.4g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1199g4438kcal60g383.8g299.8g24g
Siirappi, tumma90g288kcal0.1g66.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g12332kcal226.6g1259.8g665.8g230g
Valittu annoskoko5712g6166kcal113.3g629.9g332.9g115g
Annoskoko puolitettuna2856g3083kcal56.7g315g166.5g57.5g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903