Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3837g6369kcal729g0g383.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 480g308kcal15.3g23.1g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 264g376kcal33g0.8g27g0g
Ketsuppi, Felix86g78kcal0.9g18.1g0.4g0g
Soijakastike 86g52kcal4.5g8.2g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle959g1247kcal62.3g191.8g28.8g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g16860kcal1690g484g913.6g96g
Valittu annoskoko5712g8430kcal845g242g456.8g48g
Annoskoko puolitettuna2856g4215kcal422.5g121g228.4g24g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630