Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell201g221kcal46.2g0g4.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g10g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g17g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka67g46kcal2.7g7.4g0.5g2.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 268g258kcal8.1g52.4g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g1060kcal114.6g121g11.2g10.2g
Valittu annoskoko572g530kcal57.3g60.5g5.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna286g265kcal28.7g30.3g2.8g2.6g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566