Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty262g367kcal13.5g73.3g1.8g8.9g
Chorizo makkara, annos 100g175g455kcal19.2g8.7g38.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)109g22kcal0.7g3.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g1816kcal67.4g175g93.4g18.2g
Valittu annoskoko572g908kcal33.7g87.5g46.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna286g454kcal16.9g43.8g23.4g4.6g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332