Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g178kcal14.9g0g13.3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 111g33kcal2.1g3.9g0.3g2.7g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g111g33kcal1.7g5g0.4g2.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g69g76kcal2.1g2.2g6.9g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g56g89kcal1.2g2.1g8.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g3.3g7.2kcal0.5g0.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g833kcal45g27.8g59g11.2g
Valittu annoskoko573g417kcal22.5g13.9g29.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna286g208kcal11.3g7g14.8g2.8g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401