Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 66g51kcal1.2g10.3g0.1g0.7g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 16g5.3kcal0.3g0.7g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton63g138kcal7g1.6g11.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g472kcal19.8g35.8g26.2g7.4g
Valittu annoskoko572g236kcal9.9g17.9g13.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna286g118kcal5g9g6.6g1.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320