Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 313g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Atria sika-nauta jauheliha 23%156g422kcal26.6g0g35.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.5g9kcal0.3g1.5g0.2g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g28g253kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1145g1609kcal60.2g45.6g129.8g15g
Valittu annoskoko573g805kcal30.1g22.8g64.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna286g402kcal15.1g11.4g32.5g3.8g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650