Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1600g6080kcal86.4g512g400g27.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaatti 1400g319kcal7.8g48.3g4.2g19.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 800g2393kcal144g9.6g200g0g
Pinjansiemenet, Parrots100g620kcal29g13g55g3.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Juusto, mozzarella 400g1043kcal74.4g0g81.2g0g
Sipuli, tuore400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g24105kcal779.6g1256.6g1750.4g114.6g
Valittu annoskoko5720g12053kcal389.8g628.3g875.2g57.3g
Annoskoko puolitettuna2860g6026kcal194.9g314.2g437.6g28.7g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905