Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1505g1159kcal34.6g7.5g109.9g0g
Sipuli 1104g334kcal13.8g53g2.2g18.8g
Vesi2007g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g344kcal10.2g70.2g1.2g3.5g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1004g1205kcal31.4g45.2g100.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g6084kcal180g351.8g427.4g44.6g
Valittu annoskoko5720g3042kcal90g175.9g213.7g22.3g
Annoskoko puolitettuna2860g1521kcal45g88g106.9g11.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612