Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 560g89kcal4.2g11.2g0.6g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g800g280kcal12.8g55.2g0.8g11.2g
Tonnikala vedessä, rainbow1120g1120kcal224g5.6g22.4g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 280g877kcal23.1g161.4g8.4g27.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150560g2184kcal162.4g8.4g162.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g28275kcal1094.4g2038g1717g199.4g
Valittu annoskoko5720g14138kcal547.2g1019g858.5g99.7g
Annoskoko puolitettuna2860g7069kcal273.6g509.5g429.3g49.9g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094