Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2007g2208kcal461.6g0g42.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g100g15kcal1g2g0.2g1.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g167g22kcal1.2g3.5g0.3g1.7g
Herne-maissi-paprika, Pirkka669g462kcal26.8g73.6g5.4g20.7g
Makaroni, keitetty, suolaa 2676g2584kcal80.5g524.2g8.6g26.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g10601kcal1144.4g1208.2g113.6g102.6g
Valittu annoskoko5720g5300kcal572.2g604.1g56.8g51.3g
Annoskoko puolitettuna2860g2650kcal286.1g302.1g28.4g25.7g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566