Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1796g6644kcal89.8g574.6g448.9g35.9g
Pinaattipakaste 150g673g94kcal12.8g2.7g3.4g8.8g
Parsakaali brokkoli 673g236kcal31.1g13.1g2g16.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 898g2686kcal161.6g10.8g224.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots225g1392kcal65.1g29.2g123.5g8.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 898g772kcal27.8g39.5g53.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu539g679kcal59.3g1.6g48.5g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g25006kcal895g1343g1809.4g139.6g
Valittu annoskoko5724g12503kcal447.5g671.5g904.7g69.8g
Annoskoko puolitettuna2862g6252kcal223.8g335.8g452.4g34.9g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218