Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2250g1598kcal36g360g2.3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli315g85kcal4.4g12g1.9g3.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 675g1172kcal118.9g0g78g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g68g11kcal2.2g0.7g0.2g0.7g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1485g817kcal46g95g29.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)32g227kcal0g0g25.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)900g225kcal5.4g47.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g8269kcal425.8g1030.8g278.2g8.4g
Valittu annoskoko5724g4134kcal212.9g515.4g139.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna2862g2067kcal106.5g257.7g69.6g2.1g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957