Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2697g3506kcal458.5g53.9g221.2g2.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g899g126kcal17.1g3.6g4.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1498g4046kcal164.8g719.2g45g3g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 599g410kcal9g25.2g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g16238kcal1303.6g1613.6g601.8g12.6g
Valittu annoskoko5724g8119kcal651.8g806.8g300.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna2862g4060kcal325.9g403.4g150.5g3.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902