Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2249g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g1799g432kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g450g1574kcal27g341.8g7.6g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1194kcal136.7g0g72g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 54g58kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Chili mausteseos, Old El Paso7.2g20kcal0.6g3.5g0.4g0g
Siirappi 72g217kcal0.1g53.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g7229kcal390.4g974.8g169.4g109.8g
Valittu annoskoko5724g3615kcal195.2g487.4g84.7g54.9g
Annoskoko puolitettuna2862g1807kcal97.6g243.7g42.4g27.5g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943