Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit2160g4471kcal324g45.4g328.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)1404g562kcal23.9g115.1g1.4g19.7g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g1080g3780kcal140.4g777.6g13g24.8g
Juustodippi, Pirkka 300g1080g1404kcal33.5g18.4g132.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g20434kcal1043.6g1913g951g89g
Valittu annoskoko5724g10217kcal521.8g956.5g475.5g44.5g
Annoskoko puolitettuna2862g5108kcal260.9g478.3g237.8g22.3g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217