Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2525g4191kcal479.7g0g252.5g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)721g469kcal23.1g34.6g25.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g271g866kcal24.3g140.7g16.2g24.3g
Omena, ulkomainen, kuorittu 721g322kcal1.4g68g0.7g13g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g379g337kcal56.8g1.9g11.4g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g541g1515kcal102.8g0g124.4g5.4g
Siirappi 25g76kcal0g18.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g15879kcal1389.8g579.8g863g103.8g
Valittu annoskoko5724g7940kcal694.9g289.9g431.5g51.9g
Annoskoko puolitettuna2862g3970kcal347.5g145g215.8g26g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706