Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1602g6089kcal86.5g512.7g400.6g27.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaatti 1402g319kcal7.9g48.4g4.2g19.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 801g2396kcal144.2g9.6g200.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots100g621kcal29g13g55.1g3.7g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 801g1060kcal21.1g25.6g96.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Juusto, mozzarella 401g1044kcal74.5g0g81.3g0g
Sipuli, tuore401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g24139kcal780.8g1258.2g1752.8g114.6g
Valittu annoskoko5728g12070kcal390.4g629.1g876.4g57.3g
Annoskoko puolitettuna2864g6035kcal195.2g314.6g438.2g28.7g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905