Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2240g3808kcal448g0g224g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1771g2922kcal141.7g548.9g17.7g53.1g
Kananmuna kuoreton 469g670kcal58.7g1.4g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1067g675kcal32g51.2g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g16246kcal1365.6g1220.4g655g112.4g
Valittu annoskoko5728g8123kcal682.8g610.2g327.5g56.2g
Annoskoko puolitettuna2864g4062kcal341.4g305.1g163.8g28.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759